Stephany lanseaza „Dragoste ca-n filme”

30 nov.    1.145     

Stephany - Dragoste ca-n filme

Stephany, cea mai tanara artista Red Clover Media, lanseaza single-ul „Dragoste ca-n filme”, insotit de un online video.
 
Stephany are 16 ani si se afla deja la al doile single pentru care a filmat un online video in regia lui Simion R. Stefan. Pentru „Dragoste ca-n filme”, Stephany a lucrat cu Neko si Doddy, acesta compunandu-i textul si linia melodica.
 
“Piesa „Dragoste ca-n filme” este un fel de continuare a primului meu single „Love is like”, doar ca acum, putin mai matura si cu o viziune putin diferita asupra dragostei. Versurile compuse de Doddy reflecta ceea ce cautam toate fetele intr-o relatie. Este realitatea strigata sus si tare: in secolul 21 nu mai cautam basme, printisori pe cai albi, iar printesele de alta data s-au transformat si ele din persoane fragile in femei puternice, care stiu ce vor, iar acel ceva este real si fara prea multe pretentii: cineva care sa ramana langa ele indiferent de situatie.
 
La filmarile clipului m-am distrat cu Simi, care pe langa faptul ca este un fotograf, regizor si cameraman desavarsit, este si iluzionist. In pauzele de la filmari, mi-a facut si mie unul din trucurile lui cu care m-a lasat masca.
S-au filmat mai multe cadre, in unul din ele ma si cert cu „iubitul meu” din clip, dar o sa vedeti mai multe urmarind clipul.”, a povestit Stephany.
 
Stephany este eleva in clasa a Xa la Colegiul National de Arte Dinu Lipatti, clasa de actorie. Tanara, carismatica si cu o voce puternica, Stephany te face sa vizei la o “Dragoste ca-n filme”. Sa o cunosti mai bine, urmareste fb.com/stephanymusicofficial.
 


Tag-uri: Dragoste ca-n filme, Red Clover Media, Stephany,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.843      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.518      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.382      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii