Stephany – „Love is Like”, un single de ascultat pe repeat

14 iun.    1.597     

Stephany - Love is like

Red Clover Media, asa cum v-a obisnuit, va aduce in atentie tinere talente care merita ascultate si promovate. Azi este randul lui Stephany sa-si lanseze single-ul de debut, intitulat „Love is Like”.
 
Stephany e tanara, frumoasa, talentata si cu o voce de invidiat de care te vei indragosti la prima ascultare. Este o adolescenta tipica, eleva in clasa a IXa la Colegiul National de Arte Dinu Lipatti, care isi focuseaza toata energia pentru a-si indeplini visul de a deveni cunoscuta datorita pieselor sale.
 
Single-ul „Love is Like” e produs de Neko la studiourile Red Clover Media. „ Am ales sa ma lansez cu „Love is Like”, pentru ca este ceva nou, ceva fresh si schimba putin ritmul din playlist-urile actuale. Piesa se adreseaza tuturor adolescentilor.
Cred ca toti am trecut/trecem printr-o perioada in care nu luam dragostea in serios, ci ni se pare ca este un joc. Bineinteles ca avem cu totii un prieten/o prietena care s-a indragostit de noi, dar nu il/o vedem mai mult decat un amic/o amica. Cred ca asta se intampla la ordinea zilei in lumea adolecentilor.
„Love is Like” este o piesa care descrie dragostea vazuta prin ochii mei.”, a declarat Stephany.
 
Stephany se pregateste de mica pentru o cariera artistica, canta inca de la varsta de 6 ani si a castiga peste 50 de trofee la Festivalurile muzicale din tara. Primii pasi in actorie i-a facut alaturi de Maestrul Dumitru Lupu care i-a oferit un rol intr-un film muzical pentru copii “Padurea albastra”. A avut 2 reprezentatii pe scena Operei comice pentru copii, din Bucuresti si pana la varsta de 15 ani a avut onoarea sa joce alaturi de nume sonore ale teatrului romanesc: Jean Constantin, Nelu Balasoiu, Ileana Sipoteanu, Florin Pretorian, Gabriel Dorobantu.
Stephany imbina cu succes cursurile de canto cu cele de actorie, dorind sa fie o artista cat mai completa. Cu siguranta va veti indragosti de vocea lui Stephany, asa ca nu uitati sa-i dati Like, fb.com/stephanymusicofficial, pentru a afla ce va pregateste.
 


Tag-uri: debut, lansare, Love Is Like, Red Clover Media, Stephany,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.051      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.691      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.564      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii