Stiti de ce are chef Anda Adam?

31 ian.    4.531     

Anda Adam - Am chef

Diva ale carei single-uri domina topurile radio si TV, lanseaza astazi o noua piesa insotita de un videoclip exploziv care va topi la propriu ritmurile de dans din cluburi!
 
Videoclipul regizat de Bogdan Daragiu a avut o locatie speciala, un depou CFR, iar coregrafia deosebita, intretinuta de skateri si dansatori alaturi de Anda au creat din start un cadru urban exploziv.
 
Vestimentatia Andei a fost una colorata, cu printuri interesante si accesorii cool in stil american, tanara mamica aratand spectaculos si afisand o forma de zile mari!
 
Despre videoclip Anda declara: „A fost foarte frumos! Mi-a placut mult grupul de copii care m-au insotit la filmari, sunt foarte talentati. Prima zi de munca a luat sfarsit in dimineata zilei urmatoare. Cadrele de beauty au fost filmate dupa o pauza binemeritata,a doua zi. A iesit ceva senzational! Am avut ca reper un shooting international cu un make-up in care toata fata este acoperita cu pietre de diferite marimi si forme, look-ul si make-up au iesit senzational. E unul din cadrele mele preferate care e ceva cu totul si cu totul deosebit! Abia astept sa-l vedeti si voi!”
 
Desi prognoza meteo insista asupra unui timp ploios si posomorat, astfel ca echipa dorea sa amane filmarile pentru o alta zi, soarele s-a alaturat chiar din primele ore ale diminetii chefului instaurat de Anda si echipa ei pe platourile de filmare.
 
Noul videoclip incinge atmosfera si aprinde cheful de distractie!
 


Tag-uri: Am chef, Anda Adam, Hahaha Production, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii