Tara si Spankers lanseaza single-ul „Dreaming”

23 iun.    1.360     

Tara feat. Spankers - Dreaming

Daca pana acum ne-a obisnuit cu featuring-uri cu artisti romani, Tara, una dintre cele mai sexy aparitii din showbiz, colaboreaza cu trupa italiana Spankers pentru o noua piesa cu versuri in limba engleza – „Dreaming”.
 
Single-ul „Dreaming” este compus de catre membrii trupei Spankers (Paolo Ortelli si Luke Degree), iar videoclipul este regizat de catre Florin Botea si a fost filmat in Florenta si Venetia.
 
„Iarna trecuta am sustinut foarte multe concerte in Italia si am fost primita foarte bine, asa ca am acceptat cu placere invitatia baietilor de la Spankers de a compune o piesa pe care sa o cantam impreuna. Am filmat videoclipul in Italia si am ales sa lucrez cu Florin Botea, cu care am mai colaborat si pentru alte videoclipuri. Sper ca fanilor mei sa le placa produsul final”, a declarat Tara.
 
Italienii de la Spankers au devenit celebri odata cu lansarea single-ului „Sex on the beach”, care a ocupat prima poziție în topurile din Japonia, Cehia, Israel și Coreea de Sud, si care a fost utilizat in serialul „CSI: Miami”.
 


Tag-uri: Cat Music, Dreaming, lansare, Spankers, Tara,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii