Tie ce iti provoaca fluturi in stomac?

30 mai    1.368     

Andi - Fluturi

Andi ne transmite puterea muzicii si ne face sa simtim fluturi in stomac prin single-ul „Fluturi”.
 
Artist complex, compozitor si producator la studio-ul DeMoga, Andi ne-a dezvaluit ca a compus piesa in urma cu 6 ani: „Este un cadou facut iubitei mele la implinirea unui an de relatie. A fost o piesa care trebuia sa fie auzita doar de noi, fiind foarte personala si sincera. Intamplarea face ca tocmai aceste calitati au atras si incredera altor persoane vizavi de melodie”, a declarat Andi.
 
Andi a inceput sa cante inca de la 3 ani atunci cand bunica sa i-a facut cadou un acordeon. Tot atunci a inceput sa ia lectii temeinic, atat in ceea ce priveste instrumentele, cat si vocea. De-a lungul timpului si-a dezvoltat si abilitatile de compozitor. A participat si la mai multe concursuri de talente, printre care si Vocea Romaniei, acolo unde l-a cunoscut pe Marius Moga.
 
Andi isi doreste ca in viitor sa ne ofere noi si noi piese care sa ne trezeasca emotii, la fel ca „Fluturi”: „Principalul meu scop este ca muzica mea sa ajunga la oameni, vreau sa ma dezvolt ca artist si sa transmit din energia mea celor care ma asculta”.
 


Tag-uri: Andi, DeMoga Music, Fluturi, Roton Music, Studio 66,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii