Two si Lora, in acelasi top cu David Guetta si Avicii

25 feb.    1.427     

Two-Lora-Cest-la-vie

Piesa „C’est la vie”, semnata TWO feat. Lora, lansata la finalul anului trecut, a intrat, intr-un timp foarte scurt, in topuri muzicale internationale!
 
„C’est la vie” se bucura de succes in Asia, acolo unde a devenit unul dintre hiturile momentului. La doar doua saptamani de la lansare, piesa a intrat in dance chart-ul Channel V Asia, ocupand pozitia cu numarul 5. In acelasi top se mai afla si artisti precum Avicii, cu piesa „The Night”, David Guetta feat. Sam Martin, cu „Dangerous” sau Pitbull & Ne-Yo, cu piesa „Time of Our Lives”.
 
In plus, „Cest la vie” a intrat in playlist-ul mai multor posturi de radio asiatice, iar videoclipul este difuzat de MTV Asia.
 
Single-ul trupei TWO feat. Lora reprezinta o continuare a hit-ului „My Passion”, lansat de fosta trupa Akcent în anul 2011, pe al carui refren a cantat atunci tot Lora.
 
Videoclipul piesei „C’est la vie”, in regia lui Anthony Icuagu, este unul de stare, fiind filmat in mai multe locatii din Capitala. Alaturi de baietii de la TWO si Lora, in clip mai apar Pitt Leffer, dar si Dorian Oswin, de la Mango Records.
 
Noul single „C’est la vie” a fost compus de trupa TWO (Mihai Gruia și Sorin Brotnei), impreuna cu Dorian Oswin.
 


Tag-uri: C'est la vie, Don’t Try to Stop This, Lora, Mango Records, Media Pro Music, Two,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.861      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.531      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.396      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii