TWO si Mellina” s-au declarat VINOVATi de cel mai recent single al lor!

7 feb.    1.299     

TWO feat Mellina - Vinovat

Single-ul este compus de Mihai Gruia si Dorian Oswin in studioul Mango Music. La versurile piesei a contribuit si Cosmescu Octavian Cosmin ( Cosy ) din echipa Mango .
 
„Vinovat” este o piesa sensibila, o noua abordare pentru stilul TWO. Am considerat ca Mellina, artista Mango Records care cu un an in urma facea furori impreuna cu Vescan cu piesa „Poza de album”, produsa tot in studioul Mango Music, este cea mai potrivita alegere pentru a canta refrenul piesei” declara Mihai Gruia.
 
” Mellina este artista noastra pe care mizam la Mango Music si pentru care avem pregatite multe piese bune pentru 2016, piese pe care abia asteptam sa vi le aratam. Cand ne-am dat seama ca o voce de fata ar fi potrivita pentru refren, imediat ne-am gandit la Mellina iar ea a fost foarte incantata de propunere. Speram ca piesa sa ajunga la inimile oamenilor „, au declarat Mihai Gruia si Sorin Brotnei, membrii trupei TWO.
 
Videoclipul a fost regizat de Dongo Ionut si este filmat in 3 locatii din Bucuresti. In cadrele de dans ii gasim pe Bogdan Bolohan finalist la Roamanii au Talent si Cristina Diatcu.
 


Tag-uri: Mango Records, Media Pro Music, Mellina, Two, Vinovat,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii