UDDI lanseaza o noua piesa: Adam SI Eva

25 oct.    1.986     

Uddi-Adam-si-Eva

Dupa ce a cucerit topurile muzicale alaturi de Delia, cu hitul „Ipotecat”, Uddi revine cu un single solo, „Adam si Eva”, o piesa cu tenta sociala, care vorbeste despre relatii, nepotriviti, violenta si indiferenta, o poveste de viata si, in acelasi timp, un apel catre latura buna din noi:
„Intorc si celalalt obraz cand dai, prea multa violenta aici in Rai!”
 
„Sunt bucuros pentru ca Adam si Eva este o piesa care mi se potriveste foarte bine ca stil muzical si pe care am simtit-o de la inceput. Sper ca cei care o asculta vor aprecia mesajul ei si vor intelege ca violenta nu rezolva niciodata problemele. Din contra, le amplifica. Peace!”, declara Uddi.
 
Videoclipul este regizat de catre Dan Petcan si filmat la Buftea si are la baza o tema sociala in acord cu muzica si versurile tragicomice. In clip este ilustrata si antiteza dintre persoanele indiferente, care trateaza cu nepasare oamenii din jur si persoanele care incearca sa schimbe ceva si se implica.
 
Uddi este un artist tanar si talentat, care a colaborat cu artisti consacrati ai muzicii romanesti, precum Delia (Ipotecat), What’s Up (Scumpa domnisoara) sau cu Randi (Prietena ta), iar muzica sa cu influente raggae ii reflecta personalitatea amuzanta si electrizanta. Uddi este genul de artist care reuseste sa transmita publicului intensitatea si pasiunea cu care canta.
 


Tag-uri: Adam si Eva, Famous Production, lansare, single, Uddi,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.051      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.691      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.564      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii