Uite ce face Bibanu cand nimeni nu il vede!

25 oct.    1.722     

Bibanu MixXL Nimeni nu te vede

Bibanu MixXL ne dezvaluie o noua piesa de pe EP-ul „Candidat Independent”. De data asta, dupa ce ne-a pus in alerta cu minciunile de care ne lovim zilnic si ne-a incurajat sa nu renuntam, totusi, la visele noastre, artistul ne transmite un nou mesaj prin intermediul muzicii sale.
 
Piesa „Nimeni nu te vede” ne atrage atentia ca rezultatele muncii noastre nu trebuie sa fie neaparat la vedere pentru a capata mai multa valoare. Artistul a marturisit ca: „Este piesa mea preferata de pe acest video-EP. Ma reprezinta cel mai mult. Adevaratele realizari si reusite in viata nu sunt la vedere, sunt cele pentru care muncim si facem compromisuri, atunci cand nimeni nu te vede…in afara de tine”.
 
Piesa beneficiaza si de un videoclip realizat de catre DopeFIlm si ne arata cateva exemplare auto-moto superbe, despre care Bibanu ne-a dezvaluit: „Special la acest clip este aparitia celor 3 masini preparate si tunate la Onoserv si „vedeta” Shelby GT de 680 de cai putere”.
 
„Nimeni nu ne vede” este singura piesa de pe EP pe care o canta singur, fara sa fie acompaniat de o alta voce („Minciuna” a fost un feat. cu JO, iar „Visez” cu Anda Dimitriu), iar asta pentru ca, potrivit artistului, i se potriveste perfect, ca o manusa.
 
In plus, Bibanu a declarat ca se asteapta ca mesajul piesei sa ajunga sa atraga atentia oamenilor si sa ii puna putin pe ganduri, altfel „ma apuc sa cant despre sofisticate si stricaciuni. Noi chiar facem muzica.”
 


Tag-uri: Bibanu MixXL, lansare, Nimeni nu te vede, Roton, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii