„Unlocked” Al doilea album, marca Alexandra Stan

8 ian.    1.342     

Alexandra Stan - Unlocked

Dupa succesul international, cuantificat in concertele din intreaga lume, pozitiile de top in clasamentele muzicale mondiale si popularitatea de necontestat in peste 20 de tari, Alexandra Stan lanseaza un nou album: „Unlocked” – o colectie de 15 piese inspirate din viata ei, abordand teme precum eliberarea, regasirea, un nou inceput. „Unlocked” vine ca o continuare a albumului de debut, „Saxobeats”, continand single-urile „Lollipop”, „Mr. Saxobeat”, „Million” si „Lemonade”.
 
„Unlocked” ofera ascultatorului o incursiune inedita intr-o lume pop-dance, impletind energia de dance si clubbing cu tonul senzual si usor de recunoscut, marca Alexandra Stan. Piese precum „Dance”, „Cherry Pop” si „Give Me Your Everything” au fost difuzate la radiouri internationale in Japonia, Turcia, precum si in tari din America de Sud si in Europa.
 
Lansat in luna august in Japonia si promovat la radio, TV si in concertele din cadrul unui turneu de doua saptamani, albumul „Unlocked” se afla inca in topuri in Tara Soarelui Rasare, chiar si dupa 10 saptamani.
 
In plus fata de editia lansata in Japonia, noul album contine 3 piese noi: „Unlocked”, „Trumpet Blows” si „Vanilla Chocolat”, un single pe care Alexandra Stan il canta in feat. cu un artist de top de la noi – Connect-R.
 
„Unlocked” poate fi gasit pe: iTunes, Spotify, AmazonMusic, Google Play, Xbox Music, Rhapsody, Deezer, iHeartRadio, Zonga si, incepând din ianuarie, in magazinele din reteaua Sincron.
 
Link album iTunes: https://itunes.apple.com/ro/album/unlocked/id944908995


Tag-uri: album, Alexandra Stan, lansare, Roton Music, Unlocked,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii