Vali Barbulescu revine cu single-ul „Miraj”, in colaborare cu Raluka

17 oct.    1.432     

Vali Barbulescu feat. Raluka - Miraj

Piesa „Miraj” este prima colaborare dintre Vali Barbulescu si Raluka, dar si primul proiect ce marcheaza lansarea unui label dance – Bold Tracks.
 
Compus in studiourile Sunshine Production, de catre Connect-R si DJ Sava, single-ul „Miraj” este o noua piesa cu versuri in limba romana lansata de catre celebrul DJ. Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat pe parcursul unei zile in drumul spre mare.
 
Raluka revine si ea la piesele cu versuri in limba romana, cum este si cazul colaborarilor cu DJ Sava si Connect-R („Aroma”, „Aer”), lansate in urma cu un an. Cei doi artisti vor lansa si varianta in limba engleza a piesei „Miraj”.
 
Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati DJ din Romania, Vali a lansat doua albume, single-uri ca „Addicted”, „Focaccia”, „Hong Kong”, „Vert de Paris” si remixuri pentru: St.Germain – Rose Rouge, Daft Punk – Technologic, Blaze – My Beat, Fatboy Slim – Star 69 si hit-ul Avicii – Levels.
 
Vali Barbulescu si Raluka dau startul sub-label-ului „Bold Tracks”, lansat de catre Cat Music si DJ Sava, primul label de muzica electronica-dance din Romania.
 


Tag-uri: Bold Tracks, dj sava, Miraj, Raluka, Sunshine Production, Vali Barbulescu,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii