Verdini lanseaza single-ul „E magic”

11 dec.    1.151     

Verdini - E magic

Se spune ca magia exista doar atunci cand crezi cu adevarat in ea, dar Verdini pluseaza cu experienta unui performer autentic care poate convinge publicul sa se bucure de aceasta ca forma de spectacol. Magicianul Verdini a facut un truc si ne prezinta primul sau single & videoclip – „E magic”.
 
„Am multe visuri si fac tot posibilul sa mi se indeplineasca! Poate ca vi se pare surprinzator, insa cel mai mare vis al meu a fost sa cant. Cand am devenit magician, mi s-a indeplinit un vis din copilarie. Eu sunt cel care prin ceea ce face, demonstreaza oamenilor ca se poate, ca orice este posibil daca ai incredere si putina fantezie”, declara Verdini.
 
Piesa este compusa de catre Robert Toma, Alex Parker si Verdini, iar videoclipul, printre putinele care integreaza elemente de magie, este regizat de catre Ionut Trandafir (Tranda Film) si ni-l prezinta pe artist, cum altfel, intr-un decor magic.
 
„A venit momentul sa-mi indeplinesc cel mai mare vis al meu, sa fac muzica, iar prin muzica mea sa incurajez oamenii sa incerce, sa persevereze si mai ales sa viseze. A venit momentul sa imbin cele mai mari pasiuni ale mele intr-un concept unic, in care Magia devine Muzica si Muzica devine Magie. Ma bucur sa spun ca acelasi vis l-am impartit in ultimii 12 ani cu Robert Toma, caruia ii mulțumesc pentru ca a compus piesa si ca este alaturi de mine. Abia astept marile spectacole in care publicul sa auda muzica noastra pozitiva si sa vada in acelasi timp cea mai frumoasa magie, la cel mai profesionist nivel. Asta va promit si sper sa fiti alaturi de noi!”, adauga artistul.
 
Numele „Verdini” vine de la culoarea verde si simbolistica ei, nume pe care artistul l-a ales in urma cu 10 ani, cand a inceput cu primele spectacole de magie. Intre timp, Verdini a participat la numeroase evenimente si concursuri precum Romanii au talent (editia cu numarul 2), a obtinut premii internationale (International Magic Contest Gabrovo 2013, Balka Magic Convention 2013) si a cucerit pe toata lumea cu spectacolele sale senzationale.
 


Tag-uri: Cat Music, DeMoga Music, E magic, Verdini,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.847      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii