Viktor debuteaza cu piesa „Din nou”

22 mai    1.117     

Viktor - Din nou

Viktor, un artist care se remarca usor in peisajul nostru muzical, tocmai a lansat prima sa piesa, „Din nou”. Cu o experienta impresionanta ca actor, ce include spectacole pe diferite scene de teatru precum Metropolis, Masca si Teatrul National, dar si in diferite reclame Tv si filme, Viktor este pregatit sa-si dedice timpul muzicii. De-a lungul timpului, acesta a si facut parte din diferite trupe Rock, in momentul de fata activand si ca tenor intr-un cor cu repertoriu de opera si folcoric.
 
Despre noul sau single, artistul declara: „Piesa „Din nou” s-a nascut din dorinta de a fi mai aproape de oameni, din dorinta de a rezona cu majoritatea, de la cei simpli pana la cea mai inalta categorie sociala. Alaturi de cei de la DeMoga am pus pe muzica sentimentele pe care le-am trait , sentimente care, cu siguranta, ne-au incercat pe fiecare dintre noi la un moment dat. Este prima piesa pop din cariera mea si simt ca este stilul care mi se potriveste foarte bine.”
 
Viktor s-a nascut la Ploiesti, provine dintr-o familie de artisti, cu tatal si sora actori si un alt frate pianist si dirijor. Dupa liceu, acesta a urmat Facultatea de Teatru, iar idolul sau muzical este Freddie Mercury. Pintre alte influete muzicale se numara si: Adam Lambert, Muse, Beyonce si Robbie Williams.
 
„Din Nou” este o productie Roton Music, iar textul si muzica au fost realizate de Liviu Teodorescu. Piesa se bucura si de un videoclip semnat iRonic Distors.
 


Tag-uri: DeMoga Music, Din nou, Roton Music, Viktor,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.848      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii