Vinerea va deveni ziua dedicata muzicii noi, la nivel international!

1 aug.    1.519     

new-music-fridays

Începând din 10 iulie, fiecare zi de vineri va deveni ziua dedicată muzicii noi. Astfel, iubitorii de muzică de pretutindeni nu vor mai trebui să aştepte pentru a se bucura de noile apariţii muzicale. Piesele şi albumele vor fi lansate la ora 00.01 în zilele de vineri, în fiecare săptămână, în peste 45 de ţări.
 
Conceptul, implementat de către casele de producţie, retaileri şi artişti internaţionali, numit „New Music Fridays” aduce o nouă abordare: pasionații de muzică din ţări diferite vor avea acces în aceeaşi zi la piesele şi albumele nou-lansate.
 
Până în prezent, piesele şi albumele muzicale erau lansate, în funcţie de ţară, în zile diferite ale săptămânii – de exemplu luni în Franţa şi Marea Britanie, marţi în SUA şi Canada, etc şi vineri în Australia şi Germania.
 
Prin această mişcare, fanii din întreaga lume pot cumpăra albumele noi în aceeaşi zi, fără să mai aștepte lansarea albumului la nivel naţional. Astfel, se va pune capăt imposibilităţii iubitorilor de muzică de a accesa muzica nouă în propria lor ţară, atunci când aceasta este disponibilă în mod legal în altă ţară.
 
Mulţumită „New Music Fridays”, indiferent de ţară în care se află, iubitorii de muzică vor şti acum că vineri nu este doar începutul week-end-ului, dar este şi ziua dedicată muzicii noi. Acest lucru vine în întâmpinarea fanilor de a achiziţiona ultimele noutăţi muzicale din surse legale şi la o valoare calitativă foarte bună.
 
Casele de producţie, distribuitorii şi retailerii s-au implicat deopotrivă pentru a-şi coordona lanţurile lor de aprovizionare şi practicile de marketing. În acelaşi timp, topurile muzicale din România se aliniază la coordonatele internaţionale.
 
Trecerea la „New Music Fridays” va avea loc în peste 45 de ţări din întreaga lume. În prezent, doar 11 ţări lansează piesele muzicale în ziua de vineri, în timp ce în celelalte ţări se va schimba ziua în care albumele şi single-urile noi vor fi disponibile.


Tag-uri: muzica noua, New Music Fridays, vineri,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii