Vizi si Pacha Man lanseaza un nou single, „Jamai tare vara”!

1 aug.    1.544     

Vizi feat. Pacha Man - Jamai tare vara

Vizi şi Pacha Man lansează un nou single „Jamai tare vară”, ce are toate şansele să devină hitul acestui sezon estival!
 
Piesa „Jamai tare vară” a fost compusă în urmă cu trei ani de Marius Moga, care s-a gândit că Vizi şi Pacha Man ar fi cei mai potriviţi s-o cânte. La single au lucrat Marius Moga, Vizi, Shift, Bogdan Todor, Mădălin Roşioru şi Ionuţ „Yogi” Vasilache.
 
„Chiar dacă nu a ieşit duetul cu Pacha Man acum trei ani, a meritat aşteptarea, pentru că e o colaborare extraordinară. Suntem pe aceeaşi lungime de undă şi m-am distrat de minune făcând această piesă cu el şi cu Marius Moga. Sper să vă placă!”, a spus Vizi.
 
„Jamai tare perioadă a anului e vara, când indicat ar fi că toată lumea să meargă la mare, chiar şi fără cazare, la distracţie! ‘Jamai tare vară’ e o piesă la care am lucrat cu plăcere cu Vizi şi Moga. Are un vibe mişto care sper să fie pe gustul vostru”, a spus şi Pacha Man.
 
Lansarea piesei a avut loc aseară, pe terasa studiourilor DeMoga Music, unde Vizi a vrut să aducă în realitate atmosfera rurală din videoclip, astfel că a pus ceaunul pe foc şi a pregătit gulaş, o mâncare specifică Ardealului. S-a lăsat şi cu peripeţii, pentru că a apărut brusc „jamai” tare ploaie, însă asta nu l-a împiedicat pe Vizi să termine de gătit gulaşul, iar pe invitaţi să se distreze în continuare ca de „Jamai tare vară”.
 
Videoclipul, în regia lui Bogdan Păun şi NGM Creative, s-a filmat într-o zonă rurală şi exprimă distracţia de la sat a unor oameni cu fără prea mult stres şi probleme pe cap.
 
Vizi a devenit cunoscut după participarea la emisiunea „Vocea României”, unde s-a clasat pe locul al doilea, iar Pacha Man a impresionat publicul din România cu talentul său de bucătar, în cadrul show-ului „MasterChef”, unde a ajuns până în finală, pe locul doi. Mai mult decât atât, Pacha Man a participat şi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.
 


Tag-uri: DeMoga Music, Jamai tare vara, Media Pro Music, Pacha Man, Vizi,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.042      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.683      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.556      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii