Voltaj lanseaza programul „De la capat” in sprijinul copiilor si tinerilor

4 nov.    1.706     

Voltaj

Trupa Voltaj lansează astăzi o piesă-manifest, dedicată proiectelor pentru copiii și tinerii aflați în situații dificile. Textul noului single „De la capăt” vorbește despre cât de important este să poți primi o a doua șansă, construită pe încredere, apropiere și înțelegere. Povestea vizuală a clipului amintește de copiii rămăși singuri acasă, care își doresc un nou început, alături de părinții lor, aflați în străinătate, la muncă.
 
„Am ales una dintre temele cele mai delicate ale acestei perioade, cu intenția de a capta atenția asupra subiectului. Apelul nostru este, însă, mult mai larg. Acesta vizează situația tuturor copiilor și tinerilor aflați în dificultate: fie pentru că nu au acces la educație sau la îngrijire medicală, fie pentru că sunt singuri. Ziua de mâine va fi construită pe modelele pe care copiii le văd în jurul lor. Este foarte important și urgent să ne ocupam de aceste probleme și să ne implicăm”, spune Călin Goia, solistul trupei Voltaj.
 
Piesa lansată astăzi devine purtătorul de cuvânt al unui program, www.delacapat.ro, în care, cei care doresc, pot să aleagă să se înscrie în proiecte derulate de World Vision România și Habitat for Humanity România. Cele două organizații sunt parteneri de peste 5 ani cu trupa Voltaj.
 
„Ne alaturăm proiectului „De la capăt” cu programul „Donator de viitor”, pentru copiii nevoiași care locuiesc la sat. Fiecare donator poate contribui lunar cu 68 lei/lună și, în aceast fel, ajută atât copilul sponsorizat, precum și pe ceilalți copii din comunitatea respectivă. În 2013, în programele noastre de dezvoltare comunitară au fost implicate peste 257.000 de persoane, dintre care 52.545 de copii.
 
World Vision România crede în dreptul la șanse egale pentru copiii de la sate și de la orașe. De aceea, lucrăm împreună cu comunitățile rurale în care suntem prezenți pentru a rezolva problemele cu care se confruntă aceștia, astfel încât membrii ei să devină capabili să-și îngrijească mai bine copiii, să fie educați, sănătoși, să-și cunoască drepturile, să descopere lumea, iar părinții lor să aibă mai multe oportunități profesionale și antreprenoriale” spune Cătălin Popa, Directorul pentru România al Fundației World Vision.
 
Mario DeMezzo, Director naționalal Habitat for Humanity România, spune: „Noi suntem pricepuți la construcții și vedem în construcția programului „De la capăt” un bun prilej de a reaminti celor care vor să contribuie cu ceva că există soluții la îndemână, cu rezultate tangibile, care pot schimba complet viețile celor din jurul nostru. Am ajutat până acum peste 16.000 de copii și părinți să aibă o casă decentă în care să viseze la un viitor mai bun. Sperăm ca tot mai mulți oameni să ni se alăture să creștem resursele de finanțare și implicare pentru aajuta cât mai multe persoane cu probleme”.
 
Trupa Voltaj va continua promovarea proiectelor dedicate copiilor și dorește să includă în programul „De la Capăt” noi parteneri pentru proiecte de mediu și ecologizare.
 
Cei care doresc să ajute pot găsi proiecte pe site-ul www.delacapat.ro.
 
Proiecte Voltaj – Trupa Voltaj sprijină copiii și tinerii, de peste 10 ani. Membrii echipei au fost implicați în proiecte de educație, în donații, oferind spectacole pentru copii din spitale sau din centre de plasament. Au fost parte din programe de construire a unor locuințe sociale împreună cu Habitat for Humanity, au susținut concerte de colectare de fonduri pentru acestea și au participat direct la ridicarea unor case în Ploiești. De asemenea, au susținut financiar programul „Vreau în clasa a 9-a” al Fundației World Vision și au contribuit la realizarea altor proiecte dedicate copiilor. Programul „De la capăt” continuă aceste preocupări și își propune să adune mai multă susținere pentru cauza copiilor aflați în dificultate.
 


Tag-uri: campanie umanitara, Cat Music, De la capat, formatia, lansare, trupa, voltaj,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.042      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.683      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.556      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii