Voltaj relanseaza campania „De la capat”

25 mart.    1.268     

Voltaj

La doar cateva luni de cand au lansat piesa manifest si programul „De la capat”, baietii de la Voltaj vor sa faca mesajul piesei cunoscut si peste hotare prin participarea la Eurovision.
 
Primul pas a fost facut. Se intampla odata cu lansarea piesei si videoclipului “De la capat” – un manifest, un semnal de alarma asupra tuturor copiilor lasati in urma de catre parintii plecati la munca in strainatate.
 
Acum, trupa Voltaj, prin participarea la Selectia Nationala Eurovision, vor sa duca mesajul campaniei la un alt nivel si sa faca cunoscuta si international cauza copiilor care nu se pot bucura de atentie si implicare din partea parintilor care, fie sunt plecati la munca in strainatate pentru a le asigura un trai decent, fie petrec multe ore la locul de munca si astfel pierd etape importante din cresterea copiilor.
 
„Cand am compus si am lansat piesa si campania „De la capat” nu ne-am gandit ca vom participa la Eurovision. Dar ne-am dat seama ca acest concurs poate sa ne ajute sa facem cunoscuta si international campania ‘De la capat’. Suntem convinsi ca, daca vom reusi sa castigam in Romania, vom reusi sa facem atenta toata Europa”, declara Calin Goia, solistul trupei Voltaj.
 
De la cuvintele frumoase si povestea emotionanta din spatele videoclipului, au urmat o serie de actiuni prin care trupa Voltaj a pus in practica programul „De la Capat”.
In luna decembrie, baietii ofereau o mana de ajutor la constructia locuintei Loredanei, tanara din Buzau care ne-a oferit tuturor un exemplu de cinste si bunatate. Loredana este cea care, desi se afla intr-o situatie financiara dificila, nu a stat pe ganduri si, in momentul in care a gasit un portofel plin cu bani, l-a predat Politiei. Urmeaza ca membrii trupei sa mearga in Dolj pentru a ajuta o fetita de 9 ani si pe care, in plus, o vor invita la Finala Selectiei Nationale Eurovision, ce se desfasoara pe 8 martie la Craiova.
 
Programul „De la capat” este dedicat proiectelor pentru copiii si tinerii aflati in situatii dificile si despre cat de important este sa poti primi o a doua sansa, construita pe incredere, apropiere si ințelegere. Piesa a devenit purtatorul de cuvant al programului www.delacapat.ro, in care, cei care doresc, pot sa aleaga sa se inscrie in proiecte derulate de World Vision Romania si Habitat for Humanity România.
 


Tag-uri: campanie umanitara, De la capat, Habitat for Humanity, relansare, voltaj, World Vision Romania,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.779      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.469      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.328      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii