What’s UP lanseaza single-ul „Bine”

14 sept.    1.347     

What's UP - Bine

Dupa succesul hit-ului „Taxi”, care a ocupat primele pozitii in topurile muzicale, What’s UP nu avea cum sa lanseze o alta piesa decat una „Bine”. Noul single semnat What’s UP, o coproductie Cat Music si DeMoga Music, se anunta una dintre piesele de rezistenta din acest sezon!
 
Artistul a lansat joi seara, alaturi de familie si toti prietenii, piesa si videoclipul regizat de catre Iulian Moga, intr-o locatie din Bucuresti. Emotiile au fost foarte mari, mai ales ca videoclipul piesei s-a filmat cu doar 12 ore inainte de de lansare.
 
„Am avut destule zile proaste in viata mea si sunt satul sa vad oameni tristi si necajiti. Viata merge-n sus si-n jos, toate trec, asa ca ar fi mai bine sa uitam din cand in cand de probleme. Am scris versurile piesei din suflet, pentru fiecare om care a uitat sa fie pozitiv si chiar sper sa va ajunga la inima”, marturiseste emotionat What’s Up.
 
Ideea piesei „Bine” ii apartine lui Achi Petre, artist si producator DeMoga Music. What’s Up a auzit piesa in studio si a fost convins ca asta trebuie sa fie urmatorul lui single, asa ca versurile au venit de la sine. Cei doi au compus piesa alaturi de Marius Moga, Marius Mirica (Narcotic Sound), Shift, Ionut Yogi Vasilache si Alex Cotoi.
 


Tag-uri: Bine, Cat Music, DeMoga Music, What's Up,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.850      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.526      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.390      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii