Zdob si Zdub lanseaza un nou single, „Om cu inima de lemn”

19 mart.    1.409     

Zdob si Zdub

Îndrăgita formație Zdob și Zdub revine cu un nou videoclip, pentru piesa „Om cu inimă de lemn”, inclusă pe cel mai recent album al trupei, „Basta Mafia”, lansat în 2013 împreună cu MediaPro Music.
 
Clipul a fost filmat în orașul ucrainean Kiev, într-un pavilion în mijlocul căruia era amplasată o masă lungă. Pe această masă, artiștii plastici au pregătit câteva micro-lumi, precum cea a ghețarilor, a deșertului sau a primăverii. Fiecare micro-lume a fost construită din micro-obiecte: copaci minusculi, bucățele de sticlă, inimioare, fire de nisip și multe altele. Filmările au durat 24 de ore, timp în care s-a lucrat aproape neîntrerupt.
 
„Mesajul piesei este simplu: dragostea. În versurile noastre, iubirea se întretaie cu milostenia și aici înțelegi cât de complex este totuși acest sentiment. Așa se întâmplă că, uneori, cei ce s-ar părea că nu merită iubire, de fapt au cea mai mare nevoie de ea. În fine, discutând despre piesă, am ajuns cu toții la o idee comună, mai exact la o frază din Biblie, vă lăsăm să o descoperiți singuri la finalul videoclipului”, a spus Roman Iagupov, solistul trupei.
 
Cei șase artiști moldoveni vor canta în curând și în țara noastră. Pe 27 martie, cu ocazia Zilelor Basarabiei, Zdubii vor susține un concert la Arenele Romane. „Aveți curajul să iubiți! Vă așteptăm la viitoarele concerte cu inima deschisă!”, le transmit artiștii fanilor din România.
 
Pentru mai multe informații legate de Zdob și Zdub și activitatea trupei, puteți accesa www.zdob-si-zdub.com și https://www.facebook.com/zdobsizdub.
 


Tag-uri: lansare, Media Pro Music, Om cu inima de lemn, single, Zdob si Zdub,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.042      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.683      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.556      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii