Zizzo si Jay Di lanseaza piesa „Sexy”

8 ian.    1.366     

Zizzo-Jay-Di

De cate ori nu vi s-a intamplat sa va treziti dupa o petrecere si sa nu va amintiti ce s-a intamplat noaptea trecuta? Noul videoclip marca Serje Zizzo vine cu o relatare in imagini a ceea ce se intampla.
 
Lansat alaturi de Cat Music, single-ul „Sexy” este compus de catre Zizzo, cu participarea Gloriei Gorceag, Jay Di si Smally. Videoclipul piesei este regizat de catre Ruslan Vrabie si Ghenaddi Dormenco si a fost filmat in Dublin, Irlanda, in luna octombrie a acestui an.
 
„De obicei, oamenii filmeaza situatii de viata, dar noi am filmat exact ceea ce am trait timp de o saptamana. In clip apar oameni de diferite nationalități: portughezi, brazilieni, coreeni, zimbabwe-eni, iar imaginile de la petrecerea din club au fost filmate in timp real, fara duble”, declara Zizzo.
 
Primul single oficial al lui Zizzo, „BAW”, in colaborare cu Rebecca, a ajuns rapid in topurile muzicale din Canada, iar artistul originar din Republica Moldova a avut prima experienta pe scena cu trupa Vâslă Ruptă (Romania). Mai tarziu, Serje Zizzo pleaca in Statele Unite, New York, unde isi aprofundeaza cunostiintele in productie muzicala si deejaying.
 


Tag-uri: Cat Music, Jay Di, lansare, sexy, single, Zizzo,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.865      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.533      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.400      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii